Groepenkast vervangen in Lelystad

Woont u in de regio Lelystad en heeft u problemen met uw stoppenkast, meterkast, groepenkast, zekeringkast of verdeelinrichting? Hoe u het ook noemt, Precies Techniek weet wat u bedoelt en kan u helpen bij het inspecteren, repareren, nakijken of vervangen hiervan. De groepenkast is een belangrijke schakel in uw elektriciteitsnetwerk. Het is dus van groot belang dat deze goed werkt en veilig is. Ga niet zomaar zelf aan uw groepenkast sleutelen als u hier geen verstand van heeft. Dit kan gevaar opleveren voor zowel u als uw huisgenoten.

Groepenkast vervangen of uitbreiden

Onze experts helpen u graag met de aanleg en uitbreiding van uw groepenkast in Lelystad en omgeving. De groepenkast uitbreiden is nodig wanneer u meer en zwaardere elektrische apparaten gaat gebruiken. Alleen op deze manier kunt u uw elektrische apparaten op een veilige en verantwoorde manier gebruiken. Wanneer u een extra groep aanleggen wilt, verzorgen wij dit graag voor u.

Een ander belangrijk punt voor een veilig gebruik van uw elektriciteitsnetwerk is de aarding. Aarding is tegenwoordig verplicht en zorgt ervoor dat bij een kortsluiting de stroom van de desbetreffende groep direct uitvalt. Zo voorkomt u dat uw elektrische apparaten onder stroom komen te staan. Hierdoor zal de kans op een elektrische schok en de kans op brand afnemen.

Wilt u een aardlekschakelaar aansluiten? Wilt u weten of uw groepenkast nog aan de laatste veiligheidseisen voldoet? Of is het tijd voor vervanging van de kast? Wij komen graag bij u in Lelystad of omstreken voor een inspectie. Neem gerust contact op voor meer informatie!