Stroomstoring in Lelystad?

Zijn de stoppen doorgeslagen? Wanneer u te maken krijgt met een stroomstoring in de regio Lelystad, dan verhelpt Precies Techniek deze problemen snel en vakkundig. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zit u nooit lang zonder stroom. Wij zijn 24 uur bereikbaar en staan bij een storing snel voor uw deur om het probleem op te lossen.

Voer een stekkerproef uit

Heeft u te maken met stroomuitval? Voer dan altijd eerst een stekkerproef uit. Biedt dit geen oplossing? Dan is het tijd om er een specialist bij te halen. Onze vakmannen sporen de oorzaak binnen korte tijd op. Bovendien repareren en vervangen wij, in overleg met u, kapotte onderdelen snel en vakkundig. Wij maken voor het verrichten van onze werkzaamheden goede afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met onze hulp weet u waar u aan toe bent en zit u nooit lang zonder stroom!

Onderhoud en kortsluiting

Is de stroom uitgevallen en wilt u dit in de toekomst zo goed mogelijk voorkomen? Goed onderhoud van uw elektrische apparaten is dan raadzaam. Hiermee voorkomt u stroomstoring en onveilige situaties. Wij helpen u graag met het onderhoud van uw elektra. Meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u ons meteen inschakelen voor het verhelpen van stroomuitval? Bel ons dan op het nummer 0320 - 79 91 31. In Lelystad en omgeving zijn we u met plezier van dienst!