Stroomstoring Lelystad

Is de stroom plotseling uitgevallen? En hebt u kunnen vaststellen dat de stroomstoring binnen uw eigen elektrische netwerk zit? Dan kunt u zowel zakelijk als particulier in Almere contact opnemen met onze storingsdienst. We zijn 24 uur per dag bereikbaar via 085 - 106 15 81.

Volg onderstaande stappen bij een stroomstoring in uw eigen woning.

stroomstoring Lelystad

Onze elektricien verhelpt stroomstoring

Stappenplan bij een stroomstoring in een particuliere woning

Om te voorkomen dat u contact met ons opneemt in een situatie waar dat eigenlijk niet nodig is kunt u het beste bij een stroomstoring altijd eerst even de volgende stappen doorlopen.

Stap 1: Controleer of de buren of andere mensen in de straat ook last hebben van een storing

Als uw buren of buurtgenoten ook last hebben van een stroomstoring ligt het probleem bij de netwerkbeheerder en niet bij uw eigen netwerk of elektrische apparaten.

Stap 2: Zoek naar informatie om een regionale storing te kunnen bevestigen

Om vast te stellen of de storing inderdaad bij de netwerkbeheerder ligt kunt u het landelijke storingsnummer 0800 9009 bellen of even op de website https://gasenstroomstoring.nl/ kijken.

Stap 3: Geen regionale storing? Zoek de reden van de storing dan bij kortsluiting of overbelasting

Kortsluiting wordt meestal veroorzaakt door een defect elektrisch apparaat. Bij overbelasting wordt een specifieke groep in de meterkast overbelast doordat er op die groep te veel elektrische apparaten zijn aangesloten. Of omdat er teveel apparaten van de groep tegelijkertijd aan staan. Voor een uitbreiding of een nieuwe groep kunt u bellen met onze monteurs.

Stap 4: Controleer uw apparaten door een stekkertest uit te voeren

Door een stekkertest uit te voeren kunt u controleren of de storing wordt veroorzaakt door een defect elektronisch apparaat. Is er sprake van blijvende schade, ook nadat u het apparaat heeft vervangen? Neem dan contact met ons op zodat we uw interne netwerk snel kunnen herstellen.

Kunt u de reden van de storing niet achterhalen, is het probleem niet opgelost met het vervangen van het defecte elektrische apparaat of komt u er zelf niet helemaal uit? Dan komen onze monteurs u graag helpen. Bel 085 - 106 15 81 voor onze elektraservice in Lelystad.

Ondersteuning bij storingen en onderhoud voor ondernemingen in Lelystad

Niemand zit te wachten op uitval van productie door storingen, op brandletsel of erger. Om het risico op storingen en onveilige situaties te verkleinen is het goed om uw elektrische installaties eens in de zoveel tijd te laten keuren. Precies Techniek B.V. kan een NEN 3140 keuring objectief voor u uitvoeren. Ook wanneer u zelf installateur bent en de keuring niet kunt uitvoeren.

Met een NEN 3140 keuring voorkomt u niet alleen problemen. Mocht er toch schade ontstaan dan kunt u ten aanzien van de verzekering aantonen dat uw installatie in ieder geval in orde was. En natuurlijk bieden we ook direct assistentie mocht er ondanks onze keuring toch een storing optreden.

Contacteer Precies Techniek B.V. voor herstel bij een stroomstoring in Lelystad

Heeft u ondanks het volgen van het stappenplan de oorzaak van de stroomstoring niet kunnen achterhalen? Of is er door kortsluiting blijvende schade ontstaan? Dan helpt Precies Techniek B.V. u zowel zakelijk als particulier graag met het herstel. Bel 085 - 106 15 81 voor snelle assistentie of maak gebruik van het contactformulier. Ook voor het keuren van uw elektrische installaties.