Krachtstroom aanleggen Lelystad

Heeft u besloten dat u een jacuzzi wilt aanschaffen? Wilt u een inductie kookplaat aansluiten? Of gaat u zware elektrische apparatuur gebruiken in uw schuur, bijvoorbeeld voor het lassen? In al deze gevallen is krachtstroom aanleggen noodzakelijk. Hiervoor kunt u in de regio Lelystad terecht bij Precies Techniek. Onze ervaren elektricien in Lelystad is u met plezier van dienst!

Ga voor meer vermogen

Krachtstroom, ook wel draaistroom genoemd, is noodzakelijk wanneer u apparaten gebruikt die veel stroom nodig hebben. Deze stroom kan namelijk wel drie keer meer vermogen leveren. Bij ‘gewone’ stroom is er sprake van een aansluiting tussen de nul en de fase. Bij krachtstroom gaat het om een verbinding tussen een 3 fase aansluiting en de nul. Zo heeft u een spanningsniveau van 400 in plaats van de standaard 230 volt. De aanleg van draaistroom kunnen we voor u verzorgen. Bij kookgroepen kunnen we een Perilex stekker aansluiten, die daarin de meeste gevallen voor wordt gebruikt. Heeft u problemen met uw stroom? Ook dit lossen we graag voor u op.

Neem contact op

Twijfelt u of krachtstroom aanleggen nodig is in uw situatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor het aansluiten? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 085 - 106 15 81. We staan in Lelystad en omstreken voor u klaar!